Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

-Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΓΗ...

-ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ ΜΙΛΦΕΙΓ 

 

Σκοπος μας σε αυτο το μπλογκ ειναι να δειξουμε ευκολες και γευστικες συνταγες για γλυκα και εδεσματα που στο ακουσμα τους,ισως,δυσανασχετουσατε λογω της πολυπλοκοτητας τους....Καθε εβδομαδα,λοιπον,θα μπορει ο καθενας απο εσας να κανει ακομα και το πιο δυσκολο γλυκισμα με απλα βηματα....
Απο τα πιο ωραια γλυκα,κατα την ταπεινη μου γνωμη, αποτελει το μιλφειγ.Ακολουθωντας τις οδηγιες μου θα πετυχετε το τελειο μιλφειγ που ολοι θα θελουν να δοκιμασουν.....
ΥΛΙΚΑ
2 ΠΑΚΕΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ MILLE FOLLIE
3 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΓΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΡΕΜΑ
3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΓΑΛΑ
5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΕΡ
3 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
ΓΙΑ ΚΡΥΑ ΚΡΕΜΑ
1 ΒΟΥΤΥΡΟ ΒΙΤΑΜ
2 ΑΥΓΑ
2 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΓΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΡΕΜΑ:Βραζω τα υλικα της ζεστης κρεμας και αφου κρυωσει ριχνω 3 βανιλιες και ανακατευω.
ΓΙΑ ΚΡΥΑ ΚΡΕΜΑ:Χτυπω το βιταμ με τα αυγα και τη ζαχαρη αχνη στο μιξερ και αφου τα χτυπησω προσθετω την ζεστη κρεμα(αφου εχει πρωτα κρυωσει) ανακατευω καλα μεχρι να γινει ομοιομορφη κρεμα.
Χτυπω μια σαντυγι(carted'or ή garni ή δικη μου).Στη συνεχεια χωριζω κατα μηκος τα μπισκοτα,σε ενα πιρεξ στρωνω:μπισκοτα-κρεμα-μπισκοτα-κρεμα-μπισκοτα-σαντυγι και πασπαλιζω με τριμμενα μπισκοτα,αχνη και λιγη κανελα
tip:Η κρεμα πρεπει να ειναι σφυχτη

καλη επιτυχια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου